4. NL: Remi Dinama u derbiju s Ivančicom, Draškovec slavio u gostima

U derbi utakmici 6. kola Dinamo i Ivančica remizirali su u Domašincu. Krznar je doveo domaće u vodstvo u 53. minuti, a gosti do izjednačenja dolaze osam minuta kasnije.

Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva od međimurskih klubova svakako je Draškovec koji se vraća sa sva tri boda iz Gojanca. U visokoj 1:4 pobjedi dvostruki strijelac bio je Saša Škvorc, dok su po jednom pogodili Kristian Lipić i Fran Balent.

U utakmici punoj preokreta u Cirkovljanu su rezultatom 3:3 bodove podijelili Naprijed i Jalžabet. Domaći su vodili 2:0 golovima Petra Horvata i Nikole Jagića. Gosti preokreću rezultat i u 72. minuti vode 3:2. Domaćin do boda dolazi u zadnjoj minuti, a gol je iz kaznenog udarca postigao Mario Novak.

Iako je na gostovanje u Beletinec ispraćen na put bez nade Galeb se umalo vratio s bodom. Iako je Bednja vodila 3:0 Galeb je do 72. minute uspio poravnati golovima Žmuka, Seiye i Mihocija. Pobjedu je Bednji donio Herceg u 82. minuti.

Najlakši posao u ovom kolu imala je Mladost koja je posljednjoj Dubravki utrpala 11 komada, a posebno se istaknuo Nikola Valjak koji je postigao čak 7 golova.

Rezultati 6. kola:

nedjelja: Naprijed – Jalžabet 3:3, Bednja – Galeb 4:3, Plitvica – Draškovec 1:4, Dinamo (D) – Ivančica 1:1, Dubravka/Zagorac – Mladost (SM) 0:11, Budućnost – Nedeljanec 1:0.

subota: Mladost Komet – Zelengaj 2:2.

 

 

Ostavi komentar