4. NL: Preokret Omladinca za novu pobjedu, remiji u međimurskim derbijima

Omladinac se vraća s tri boda nakon preokreta protiv domaćeg Zelengaja. Nakon što se na odmor otišlo s prednošću domaćina, u nastavku u razmaku od šest minuta, igrači Omladinca Toplek, Radiković i Bacinger postižu tri gola za novu pobjedu, treću uzastopnu kojom su došli na diobu drugog mjesta s Međimurcem.

U međimurskom derbiju u Prelogu podjela bodova nakon vodstva Međimurca 0:2 golovima Koheia i Hojskog. U nastavku prvo domaćin smanjuje na 1:2 golom Sabola, a bez obzira što su od 52. minute igrali bez isključenog Balenta uspijevaju poravnati na 2:2 golom Hladnika.

I drugi međimurski derbi završio je podjelom bodova, u Nedelišću remi domaćina i Dinama iz Domašinca. Za Nedelišće je strijelac bio Sabol, a za Dinamo je pogodio Petak.

Centrometal je u Macincu došao do prve proljetne pobjede i to uvjerljive. S dva pogotka Dombaja i jednim Hrebaka s 3:0 nastradao je Jalžabet.

Rezultati: Mladost Komet – Međimurec 2:2, Nedelišće – Dinamo (D) 1:1, Zelengaj – Omladinac 2:3, Centrometal – Jalžabet 3:0, Dubravka/Zagorac – Ivančica 0:2
Danas igraju: Sloga – Mladost (SM) 10h,
Nedeljanec – Dinamo (P) i Bednja – Plitvica u 16.30. (d)

Ostavi komentar