4. NL: Odgođena utakmica u Novom Selu Rok radi smrtnog slučaja

Subotnje 23. kolo 4. NL obilježio je smrtni slučaj na tribini stadiona u Novom Selu Rok gdje se prije početka utakmice srušio jedan od gledatelja. Utakmica se naravno nije odigrala, a ovim putem izražavamo sućut obitelji. Utakmica između Omladinca i Dinama (D) odigrati će se naknadno.

U drugom srazu međimurskih klubova Nedelišće je uvjerljivo pobijedilo čakovečku Slogu 5:2. Dvostruki strijelac za domaće bio je Kosir, a po jednom su pogodili Treska i Krslak, te autogol Hlapčića. Za goste su strijelci bili brazilci fabricio i Vinicius.

U Ivancu je Mladost iz Svete Marije u golijadi iznenadila domaćine pobjedom 3:4. Trostruki strijelac za Mladost bio je Nikola Valjak,a jedan pogodak postigao je Dario Nađ.

Preloška Mladost Komet i dalje igra toplo – hladno. Ovaj puta su izgubili u Turčinu od domaćina 2:1, a jedini zgoditak postigao je Šegović.

Centrometal nije uspio iznenaditi vodeću Bednju, lider je bio bolji od domaćina s po jednim golom u svakom poluvremenu.

Nakon 5 sušnih kola palovečki Dinamo došao je do pobjede, s 3.0 bili su bolji od posljednje Plitvice. Dvostruki strijelac bio je Baksa, a jednom je pogodio Nađ.

Rezultati, 23. kolo:

Nedelišće -Sloga 5:2, Omladinac – Dinamo (D) odgođeno, Centrometal – Bednja 0:2, Dubravka/Zagorac – Mladost Komet 2:1, Ivančica – Mladost (SM) 3:4, Dinamo (P) – Plitvica 3:0.
Danas u 17.30: Nedeljanec – Zelengaj, Jalžabet – Međimurec. (d)

Ostavi komentar