4.NL: Neočekivani poraz Dinama (P), pobjede Omladinca i Mladost Kometa

Subotnjim trima utakmicama 12. kola nastavljeno je prvenstvo u 4. NL Čakovec – Varaždin.

Najveće iznenađenje je neočekivani domaći poraz Dinama u Palovcu od Jalžabeta 1:3. Na odmor gosti odlaze s golom prednosti. U nastavku domaćin pokušava izjednačiti međutim drugim golom Kuhara u 68. minuti pale su i nade Dinama. Do kraja po jedan gol svake ekipe, za goste pogađa Lučić, a za domaće Baksa.

U preostale dvije utakmice pobjede međimurskih predstavnika. U Prelogu domaćin je slomio otpor dobrih gostiju iz Kućana Donjeg u drugom dijelu. U 46. minuti zabija Šegović, a u 67. Vuk. Do kraja gosti smanjuju na 2:1 golom Mohenskog u 82. minuti.

Dosta zanimljivo je bilo u Novom Selu Rok gdje je postignuto pet pogodaka. Omladinac je vodio, a gosti iz Turčina dva puta su se vraćali. Već u 9. minuti Hlišć dovodi domaćina u vodstvo. Nakon toga redaju se prilike pred gostujućim golom i umjesto povećanja slijedi poravnanje lijepim golom Kutnjaka. Početkom nastavka brzo vodstvo Omladinca golom Stojka, a pet minuta kasnije novo poravnanje drugim golom Kutnjaka. Vrijedna tri boda i pobjedu 3:2 domaćoj ekipi donosi Jurinec u 70. minuti. (d)

Ostavi komentar