4. NL: Međimurski klubovi odbijaju nastupati do daljnjega

Na jučer održanom sastanku u Nedelišću svi međimurski predstavnici u 4. NL Čakovec – Varaždin donijeli su odluku po kojoj ne žele nastupati do daljnjeg, a koju donosimo u cijelosti:

U Nedelišću, 15.04.2021.

” Poštovani,

s obzirom na dogovor na Plenumu klubova 4. NL Čakovec – Varaždin, a vezan uz održavanje ponovnog sastanka predstavnika klubova nakon odigranog 15. kola (4. kolo nastavka prvenstva), izražavamo svoje nezadovoljstvo što isti nije održan kako je bilo dogovoreno, te smo primorani povući određene poteze.

Nakon 4 odigrana kola po “novim pravilima” bez gledatelja i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera stava smo da je ovakva situacija neodrživa jer je klubovima znatno otežan rad, prihodi su značajno smanjeni, dok su rashodi ostali jednaki ili još veći zbog strožih organizacijskih uvjeta.

Epidemiološka situacija je sve lošija i odgovornim osobama u klubovima nije u interesu izlagati svoje igrače, stručni stožer i članove ugrozama zaraze koronavirusom.

Zajednički stav niže potpisanih klubova je da odbijamo nastupiti na utakmicama 16. kola 4. NL Čakovec – Varaždin i istog ćemo se držati do daljnjeg.

Uz sportski pozdrav! ”

Ovaj dopis koji je poslan na adrese Varaždinskog i Međimurskog nogometnog saveza potpisalo je svih 9 međimurskih klubova koji sudjeluju u natjecanju 4.NL. (d)

Ostavi komentar