4.NL: Međimurec bolji od Nedeljanca, Nedelišće do bodova s igračem manje

Danas je odigrano preostalih pet susreta 12. kola 4.NL Čakovec – Varaždin.

U svojem jutarnjem terminu Sloga je ugostila vodeću Bednju kojoj je morala priznati premoć. Igrači iz Beletinca bili su uvjerljivi i pobijedili Slogu 4:0.

U jedinom srazu međimurskih klubova u Svetoj Mariji Nedelišće je u preokretu odnijelo bodove. Domaćin dolazi u vodstvo u 23. minuti golom Vlaha iz kaznenog udarca. U 38. minuti gosti ostaju bez Pintarića koji dobiva drugi žuti karton.

U nastavku preokret igrača Nedelišća s igračem manje. Prvo poravnava Treska iz jedanaesterca, a pobjedu 1:2 donosi Tomašević u 85. minuti.

Dobra utakmica bila je ona između klubova iz vrha Međimurca i Nedeljanca. Vrlo dobri gosti kontrolirali su igru, a domaći su ugrožavali gol brzim kontrama. U vodstvo Međimurec dolazi prekrasnim golom Vabeca iz slobodnog udarca, a pobjedu 2:0 potvrđuje japanac Shata Suto.

U derbiju začelja u Gojancu podjela bodova. Centrometal rezultatom 2:2 odnosi vrijedan bod u Macinec.

Dinamo je u Domašincu nadigran od Ivančice od koje je izgubio 1:4.

Rezultati 12. kola:

Dinamo (P) – Jalžabet 1:3, Omladinac – Dubravka Zagorac 3:2, Mladost Komet – Zelengaj 2:1, Sloga – Bednja 0:4, Mladost (SM) – Nedelišće 1:2, Međimurec – Nedeljanec 2:0, Plitvica – Centrometal 2:2, Dinamo (D) – Ivančica 1:4. (d)

 

 

Ostavi komentar