4. NL: Gostima bodovi u oba međimurska derbija, u srijedu novo kolo

Od svih međimurskih klubova zadnji će prvenstvo završiti oni koji participiraju u 4. NL Čakovec – Varaždin. Za odigrati imaju još 4 kola, a zadnje je na rasporedu 11. srpnja.

Protekli vikend u 26. kolu u dva derbija međimurskih klubova bodovi su otišli na gostujuću stranu. U općinskom derbiju u Dunjkovec – Pretetincu Centrometal je nakon vodstva Međimurca preokretom došao do nove pobjede. Macinčari dobro igraju i u zadnjih 9 kola skupili su čak 22 boda i sada su sa 34 osvojena boda na 10. mjestu u zlatnoj sredini.

U drugom derbiju Nedelišće je u gostima bilo bolje od Mladost Kometa i došlo do 42 boda i 6. pozicije.

Dva Dinama bila su bolja od svojih protivnika, palovski je u Čakovcu nadvisio Slogu, dok je u Domašincu drugi međimurski Dinamo pobjedio Jalžabet.

Omladinac je ušao u crnu seriju i ubilježio treći uzastopni poraz. U derbiju kola bolja od njih bila je Ivančica. Domaći poraz doživjela je i Mladost u Svetoj Mariji od gostiju iz Nedeljanca.

Rezultati 26. kolo:

Omladinac – Ivančica 0:2, Mladost Komet – Nedelišće 2:3. Dinamo (D) – Jalžabet 2:1, Međimurec – Centrometal 1:2, Mladost (SM) – Nedeljanec 1:2, Plitvica – Dubravka 1:0, Bednja – Zelengaj 5:2, Sloga – Dinamo (P) 0:6.
Slijedeće 27. kolo igra se ove srijede 23. lipnja u 18 sati, a sastaju se:
Bednja – Sloga, Zelengaj – Mladost Komet, Nedelišće – Mladost (SM), Nedeljanec – Međimurec, Centrometal – Plitvica, Dubravka Zagorac – Omladinac, Ivančica – Dinamo (D), Jalžabet – Dinamo (P). (d)

 

Ostavi komentar