35-godišnjak vozio s 2,23 promila, 41-godišnjak između Svetog Križa i Orehovice vozio 159 km/h

Ovog vikenda policijski službenici utvrdili su najveću koncentraciju alkohola od 2,23 promila u 23 sata i 40 minuta na cesti između Zasadbrega i Knezovca, kod 35-godišnjak vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač je prekršajno sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 kuna uz zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca (nakon pravomoćnosti odluke vozaču se u evidenciju upisuje šest negativnih bodova). 

Najveća izmjerena brzina kretanja vozila, i to izvan naseljenog mjesta od 159 km/h (ograničenje brzine na 90 km/h) utvrđena je u 16 sati i 43 minute na prometnici između Svetog Križa i Orehovice, kod 41-godišnjeg vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač je prekršajno sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 5.000 kuna uz zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od jednog mjeseca nakon pravomoćnosti odluke vozaču se u evidenciju upisuju tri negativna boda, izvijestila je policija. 

Ostavi komentar