2. HNL: U Čakovcu postastica kola, u subotu navečer gostuje kandidat za I. HNL, a domaći trener ipak ima na raspolaganju velikog aduta

Za razliku od prošle sezone, Međimurje je nakon dva kola 2. HNL bez pobjede, ali ohrabruje što još uvijek nema ni poraza.

Ove subote od 20 sati na SRC Mladost pod svjetlima reflektora slijedi prva poslastica ove sezone, jer stiže kako kažu stručnjaci koji prate ovu ligu, jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvenstva, odnosno ulazak u Prvu HNL uz Šibenik i Rudeš, a to su Sesvete.

U srijedu je Međimurje u Petrinji ispalo iz pretkola Hrvatskog kupa od istoimenog domaćina. U toj utakmici trener Međimurja dao je priliku igračima koji su do sada manje igrali, ali to nije bilo to i doživljen je uvjerljiv poraz. Ta postava vjerojatno nikad neće zaigrati u prvenstvu u kojem se očekuje da najbolji sastav pokaže da vrijedi puno više kao drugoligaš, nego je to bilo u Petrinji.

Međimurje će stoga ove subote dati sve od sebe što se tiče pokušaja da se osvoje sva tri boda upravo protiv jakog i nezgodnog protivnika, kojem je napad bolji dio ekipe. Iako je nekoliko igrača bilo upitno (Ceraj, Knezović i posebice važni napadački adut Šimičić), svi će ipak ove subote biti vrlo vjerojatno odmah u prvoj postavi.

– Sesvete su loše startale, ali i mi nemamo izbora, vrijeme je da upišemo prvu pobjedu. Protiv neugodnog protivnika treba se baciti i na glavu i uvjeren sam da ćemo u subotu odigrati svoju najbolju partiju i uz pomoć navijača upisati pobjedu, kazao je trener Kristić.

Što se tiče sastava trebali bi istričati: Koprić, Hudećek, Novoselec, Hranilović, Brcković, Hajdinjak, N. Hlišć, Ceraj, Čikvar, Ivančić i Šimičić. Kristić na klupi ima još nekoliko aduta koji sigurno mogu donijeti jako puno dok uđu poput Patafte, Dodleka ili Ikića. Tu su još Vidović, Zanjsko i Zeljko.

Ostavi komentar