2. HNL: S dva velika previda suca Dugandžića Međimurje pokleklo u Bijelom Brdu

Ilustracija

Međimurje nije uspjelo nastaviti pobjednički niz u 2. HNL i na gostovanju u Bijelom Brdu doživljen je poraz 3:1. Međutim, utakmica je mogla i drugačije završiti da nije bilo katastrofalno lošeg suđenja na štetu našeg sastava.

Međimurje je loše otvorilo utakmicu. Domaći su već u 4. minuti došli su vodstvo, nakon što su probili desni bok gostiju. Na paralelnu loptu natrčao je Žuljević koji iz blizine pogađa za 1:0. U 21. minuti vrlo dvojbena situacija kada je kontakt Zanjka i napadača BSK-a sudac Dugandžić okakterizirao kao kazneni udarac. Za 2:0 precizan je Dabro s bijele točke.

U drugom dijelu trener Lepen odmah na početku uvodi Čikvara i Ceraja. Međimurje se vraća u igru odmah na početku nastavka kada Ivančić u 47.minuti pogađa za 2:1. Utakmica se otvorila, Međimurje kreće po izjednačenje. A onda u 55. minuti šok. Ponovo je na djelu sudac koji umjesto da svira ruku Dabri, pušta ga i ovaj sam izlazi na Koprića i nesmetano pogađa za konačnih 3:1. Utakmica je tada bila više-manje riješena, iako je i dalje bilo prilika na jednoj i drugoj strani, ali naši nakon svega što su ranije doživjeli od strane suca teško da su mogli očekivati da će sustići prednost domaćina i to se nažalost nije dogodilo.

Prvenstvo 2. HNL nastavlja se već u srijedu. kada Međimurje od 17 sati dočekuje lidera na tablici Šibenik.

Ostavi komentar