2. HNL: Ove srijede Međimurje ugošćuje Cibaliju, najavljene promjene u sastavu

Nakon ostavke trenera našeg nogometnog drugoligaša Međimurja Matije Kristića i “upoznavanja” ekipe s novim privremenim trenerom Damirom Lepenom Jurakom koji je bio njegov pomoćnik, ali je također angažiran i u Školi nogometa, njegov debi na klupi na gostovanju u Solinu bio je neuspješan i doživljen je najuvjerljiviji poraz u ovom prvenstvu 3:0.

Međutim, nema puno vremena za plakanje i velike analize, nova prvenstvena utakmica dolazi već ove srijede i to na domaćem terenu protiv Cibalije, a onda u subotu slijedi još jedno domaćinstvo protiv Dinama II.

– Ovo su sada vrlo bitne utakmice jer je plan bio da se u prvih šest kola i čak četiri utakmice na domaćem terenu zabilježi što veći bodovni učinak i time osigura što mirniji tijek daljnje sezone, a sada smo nakon četiri kola samo na 2 boda. Kako bi ispunili barem dobar dio planiranoga trebamo dvije domaće pobjede i uvjeren sam da možemo do njih, kazao je sportski direktor Miljenko Dovečer uoči gostovanja Cibalije ove srijede i Dinama II u subotu.

Dovečer informira da trener Lepen Jurak planira i određene promjene za ovu utakmicu, a one će se po svemu sudeći dogoditi na bočnim pozicijama. Svi igrači koje ima na raspolaganju u ovoj sezoni spremni su i na raspolaganju treneru.

Mogući sastav Međimurja protiv Cibalije: Koprić – Dodlek, Novoselac, Knezović, Vidović – Hranilović, Hlišć – Ivančić, Ikić, Brcković – Šimičić.

Vinkovčani u Čakovec dolaze nakon neugodnog domaćeg poraza od Dugopolja 0:3, a neće biti ni kompletni, pa je ovo dobra prilika da naši stignu konačno do prve pobjede.

Utakmica se igra s početkom od 18 sati, tako da će drugo poluvrijeme biti odigrano pod svjetlima reflektora.

Ostavi komentar