10 karakteristika osoba rođenih u ožujku

Foto: Pixabay

Osobe rođene u ožujku kreativne su, energične i strastvene. Vole uživati u životu i pokazivati svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost. Otkrijte što ih sve karakterizira.

Osobe rođene u ožujku imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole promatrati i procjenjivati druge ljude i teško ih je prevariti.

Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku “žicu”. Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za glazbu. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i svirača među ljudima rođenima u ožujku.

Velikodušne su i suosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u ožujku povučene su i misteriozne kad je riječ o njihovu privatnom životu. Vole sanjariti u samoći, miru i tišini, pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.

Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo te će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.

Vole putovati te uživati u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.

Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podložne tuđim utjecajima.

Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gdje god se nalazili, i znaju se smijati i u najtežim trenucima.

Njihova strastvenost nerijetko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako netko izigra njihovo povjerenje, piše zadovoljna.hr.

Ostavi komentar