1. Maturalni nogometni turnir izlaznih U8 kategorija

Pošto je nogometno prvenstvo najmlađih kategorija završilo, i kako su svi, od roditelja, igrača pa do trenera, i naravno uprava dali sve od sebe, i kako je netko bio uspješniji a netko možda slabiji ove sezone, tako je udruga MEGIBA u suradnji sa Školom Nogometa Međimurje/Čakovec, došla na ideju da na kraju svake sezone organizira MATURALNA RADNJA TURNIR nakon prvenstva, gdje ćemo svi odahnuti od stresnih utakmica i treninga.
Naime, mi treneri mlađih kategorija Denis Golubić, Kristijan Srpak i Marinko Horvat, na moj poziv i ideju odmah su pristali i dali podršku projektu, iako smo u prvenstvu prije i poslije utakmice najbolji prijatelji i profesionalci ,dok smo pod utakmicama praktički sasvim nešto drugo, i radimo sa djecom sa kojom smo vrlo kratko, godinu do dvije i onda oni prelaze u kategoriju više i kod drugog trenera.
Na ovako organiziranom turniru, želimo da djeca nogometaši od 6 do 11 god. odigraju međusobno turnir , na kojem će igrati na umjetnoj travi , vani i na mantinele, bez sufliranja trenera, DAKLE, treneri će biti prisutni kao i gledaoci i gledati u miru i bez stresa svoju i protivničku ekipu kako igra, kako primjenjuje naučeno, kako radi strategiju i sustav igre i kako oni funkcioniraju bez trenera.
DAKLE JEDNA MATURALNA RADNJA gdje rezultat nije bitan, već odnos, pristup, akcija i potez.
Očekujemo da će ovakav način doprinijeti još kvalitetnijem pristupu u radu sa najmlađim kategorijama kao i upoznavanje novih trenera sa ekipom koju će naslijediti.
ZA SAD IDEMO SA TRI EKIPE,
ŠKOLA NOGOMETA DINAMO-ZELENKO, ŠN KOMET PRELOG I ŠN MEĐIMURJE/ČK.
Kao trener najmlađe kategorije ŠN Međimurja te kategorije U7 i U8 Škole nogometa Dinamo -Zelenko ,te predsjednik udruge MEGIBA u razgovoru sa voditeljem Škole Nogometa Međimurje/Čk gdinom. Hrvojem Goričancem koji je dao punu podršku projektu , kao i cijela uprava ŠN Međimurja siguran sam da ćemo već iduće godine na istom mjestu uz puno više ekipa pretvoriti ovaj turnir u opuštajuću maturalnu analizu uz druženje trenera, smanjivanje tenzija među klubovima i roditeljima te uživati u slobodnoj igri naše djece.
SVI STE POZVANI.
Dejan Posavec
MEGIBA MEĐIMURSKA GIBALICA

Ostavi komentar