Znanje, Ljevak i Međimurske novine vas nagrađuju!

nagradne knjige

U suradnji s nakladničkim kućama Ljevak i i Znanje osigurali smo nove knjige kojima možete obogatiti vašu kućnu biblioteku. Kako do njih?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 14. lipnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 18. lipnja do 15 sati. Više o nagradnim knjigama u nastavku.

Donato Carrisi: Šaptač

Otkriven je stravičan zločin: šest odrezanih ruku složeno je u misteriozan krug i zakopano na šumskom proplanku. Pet pripada djevojkama koje se vode kao nestale. Šestu ruku tek treba identificirati. Sablazan je u tome što tijela djevojaka nisu pronađena. Iskusna istražiteljica Mila Vasquez i Goran Gavila, osebujan kriminolog, pokušavaju proniknuti u zagonetku: vjeruju da su pronašli ubojicu, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i nestalih djevojaka. Drugi slučaj otmice upućuje u potpuno drugom smjeru i stvara više pitanja nego odgovora.

Lisa Genova: Svaka nota odsvirana

Richard je uspješan pijanist koji na svojim koncertima uživa u ovacijama publike diljem svijeta. Danas Richard ima ALS. Prsti su mu nemoćni, mrtvi, bez mogućnosti da se ikada oporave. Njegova supruga Karina još se uvijek boji vratiti na glazbeni put koji je napustila kao mlada žena. Richardovo se stanje sve više pogoršava. U trenutku kad više ne može živjeti sam, Karina nerado pristaje brinuti o njemu. Dok Richardovi mišići, glas i disanje polako gasnu, njih se dvoje pokušavaju pomiriti s prošlosti prije nego što postane prekasno.

Knjige nakladničke kuće Ljevak mogu se naručiti putem internet stranice www.ljevak.hr

Ostavi komentar