Znanje i Međimurske novine nagrađuju knjigom Uobraženi gad

U svakom broju Međimurskih novina nagrađujemo vas jednom knjigom iz nakladničke kuće Znanje.

Sve što trebate učiniti je ispuniti kupon i izrezati ga te donijeti ili poslati u našu redakciju. Dobitnika knjige donosimo u novom broju Međimurskih novina, knjiga se preuzima u našoj redakciji.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 15. siječnja potražite nagradni kuponi za knjigu i pošaljite ga na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 19. siječnja do 15 sati.

U ovom broju Novina dijelimo knjigu Uobraženi gad.

VI KEELAND: Uobraženi gad

Ni u svojim najluđim snovima Aubrey ne bi mogla zamisliti nekoga kao što je Chance, a kamoli da će na takvog lika nabasati usred pustoši, za vrijeme kratke stanke na putu prema drugome kraju zemlje. Kada joj se pokvari automobil, taj seksi, bahati Australac ponudit će joj pomoć i, prije nego što bi čovjek to očekivao, njih dvoje zateći će se na zajedničkom putovanju provodeći noći nabijene sputanim strastima te neplanirano skrećući s puta. Njezino sasvim obično putovanje pretvorit će se u pustolovinu života. I sve bi to bilo samo lijepo i zabavno da stvari nisu izmakle kontroli i postale mnogo intenzivnije. Željela ga je, ali Chance se nije mogao odlučiti za hrabriji korak, nešto ga je u tome sputavalo. Nije joj ni na kraj pameti bilo da će se zaljubiti u uobraženog gada, osobito znajući da će nakon pustolovine svatko krenuti svojim putem. Jer, sve što je dobro ima svoj svršetak, zar ne? Samo što njihov svršetak nije bio onakav kakvim ga je ona predvidjela…

Ostavi komentar