Za vas smo osigurali nove knjige. Ispunite nagradni kupon i osvojite ih!

naslovnica nagradna igra

U suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik osigurali smo nove naslove kojima možete obogatiti vašu kućnu biblioteku. Prije svega tu je Nikadgrad – Kušnje Morrigan Crow autorice Jessica Townsend te Igra laži autorice Ruth Ware.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 21. lipnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U PONEDJELJAK 24. lipnja do 15 sati. Više o nagradnim knjigama saznajte u nastavku.

Nikadgrad – Kušnje Morrigan Crow

Morrigan Crow je ukleta. Rođena na zlosretnu Staru večer, ta neobična djevojčica u svom rodnom Šakalovcu dežurni je krivac za sve male i velike nevolje. Kao i svoj ukletoj djeci, predodređeno joj je da umre na jedanaesti rođendan kada nebeskoliki sat otkuca ponoć. Morrigan naizgled hrabro iščekuje taj trenutak, ali zapravo je prestravljena svojom sudbinom. Baš kada pomisli da za nju više nema nade, pojavljuje se zagonetni čovjek imena Jupiter Sjever i bježi s njome na čudesno i magično mjesto – Nikadgrad.

Ruth Ware: Igra laži

Isa odmah ostavlja svoju svakodnevicu za sobom i uzima šestomjesečnu kćer, pa se zaputi u Salten. U ondašnjem je internatu, smještenom onkraj pustopoljine, provela presudne dane svojeg života, dane čija se sjenka još uvijek nadvija nad njome. U školi je sa svoje tri najbolje prijateljice običavala igrati Igru laži. Natjecale su se tko će ljude bolje uvjeriti u najnečuvenije priče i laži. Sada, nakon sedamnaest godina tajni, na plaži je pronađeno nešto užasno. Nešto što će primorati Isu da se suoči sa svojom prošlošću, s tri žene koje nije vidjela godinama, ali koje nikada nije zaboravila.

Ostavi komentar