Osvojite knjige Vrijeme ubijanja ili Dnevnik mog djetinjstva

nagradne knjige

U suradnji s izdavačkim kućama Mozaik i Znanje osigurali smo nove nagradne knjige. Ovog puta su to Vrijeme ubijanja i Dnevnik mog djetinjstva.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 31. svibnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 24. lipnja do 15 sati.

John Grisham: Vrijeme ubijanja

U Clantonu, južnjačkom gradiću u srcu Mississippija, zločini imaju različitu težinu ovisno o boji kože počinitelja. Kada Carl Lee Hailey poluautomatskom bojnom puškom ubije dvojicu osumnjičenika koji su brutalno silovali njegovu desetogodišnju kćer, lokalno stanovništvo – isprva zgroženo nesretnom sudbinom crne djevojčice, a potom uvučeno u spiralu rasističkog nasilja – nastoji odbaciti sve što narušava njegovo specifično poimanje pravde…

Nikolina Topić i Carmen Calvo Del Valle: Dnevnik mog djetinjstva

Ova knjiga daje brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć u svakoj nedoumici, bilo da je riječ o prehrani, odgoju, zdravlju ili igri. Šarene će stranice s vremenom ispuniti važni događaji i napomene, ali i anegdote i bilješke koje će svi s veseljem čitati.daje brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć u svakoj nedoumici, bilo da je riječ o prehrani, odgoju, zdravlju ili igri. Šarene će stranice s vremenom ispuniti važni događaji i napomene, ali i anegdote i bilješke koje će svi s veseljem čitati.

 

Ostavi komentar