Kućnu biblioteku obogatite knjigama Usamljenost – neprepoznata bolest i Svijet Atlantide

nagradne knjige

U suradnji s nakladničkim kućama Ljevak i Znanje osigurali smo nove nagradne naslove. Riječ je knjigama Svijet Atlantide i Usamljenost – neprepoznata bolest.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 15. studenoga potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 19. studenoga do 15 sati.

A.G. Riddle: Svijet Atlantide

Doktorica Kate Warner izliječila je svijet od pandemije, no čovječanstvo se suočava s novom prijetnjom. Počinje potpuno uništenje ljudske civilizacije, no pojavio se novi tračak nade – signal potencijalnog saveznika. Mary Caldwell provela je cijeli život promatrajući zvijezde i tražeći znakove inteligentnog života na drugim svjetovima. Taj je dan napokon stigao, a Mary se našla usred bitke starije od ljudske vrste, s mnogo većim ulozima. Nakon izbijanja Pošasti Dorian Sloane napokon je shvatio da ga Ares iskorištava za svoje tajne planove. Dok se Dorian priprema preuzeti kontrolu nad situacijom, Ares će izazvati još jednu kataklizmu. Katastrofa se širi na sve dijelove svijeta, Ares otkriva istinu o pravoj prijetnji čovječanstvu.

Manfred Spitzer: Usamljenost – neprepoznata bolest

Usamljene osobe češće od ostalih ljudi obolijevaju od raka, srčanog i moždanog udara, depresije i demencije. Usamljenost je osim toga zarazna i širi se poput epidemije – nisu pogođeni samo samci ili samohrani roditelji, već i oženjeni! Prema Manfredu Spitzeru, usamljenost je uzrok smrti broj jedan u zapadnim zemljama. Ovu alarmantnu činjenicu do sada je potvrdio niz znanstvenih istraživanja i studija širom svijeta, a koji ukazuju i na ovo: usamljenost je više od samoće.

Knjige nakladničke kuće Ljevak mogu se naručiti putem internet stranice www.ljevak.hr

 

Ostavi komentar