Ispunite nagradni kupon i osvojite popularni triler

U suradnji s nakladničkim kućama Mozaik i Znanje osigurali smo nove knjige kojima možete obogatiti vašu kućnu biblioteku. Ovog puta riječ je o naslovima Poslušna žena i Bratstvo crnog bodeža – Kradljivica.

Kako do knjiga?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 16. kolovoza potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 20.  kolovoza do 15 sati. Više o nagradnim knjigama u nastavku.

Kerry Fisher: Poslušna žena

Larin život samo je naizgled savršen. Njezin suprug Massimo jako je zgodan i uspješan u poslu, sinčić Sandro prekrasno je dijete. No Lara zna nešto o Massimu. Nešto što ne smije nikome reći jer bi njihov život mogao biti upropašten. Maggie se udala za Massimova brata Nicoa i živi s njim unatoč neugodnostima koje joj priređuje njegova kći iz prvog braka. I ona, baš kao i Lara, saznat će najmračnije tajne svojega supruga. Jednog će dana pronaći pismo koje će joj otkriti šokantnu tajnu o Nicovoj prvoj supruzi.

J. R. Ward: Bratstvo crnog bodeža – Kradljivica

Sola Morte, bivša provalnica i obijačica sefova, odlučila je napustiti život na pogrešnoj strani zakona i okrenuti novu stranicu. Iako sa svojom voljenom bakom seli daleko na jug, što dalje od Caldwella i zloglasnog kralja droge, njezino je srce zarobljeno na sjeveru, s jedinim čovjekom koji je ikad dotaknuo njezino srce i dušu, Assailom koji je bio siguran da se nikad neće zaljubiti, pogotovo ne u ljudsku ženu. No njihova je ljubav nemoguća, a Sola i ne zna Assailovu pravu prirodu. Sudbina, međutim, ima druge planove za njih dvoje. Kada Assail padne u komu i život mu visi o koncu, njegovi rođaci preklinju Solu da se vrati i bude mu slamka spasa.

 

Ostavi komentar