Dijelimo ulaznice za glazbenu komediju Yesterday u CZK-u!

yesterday czk
Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za glazbenu komediju Yesterday. Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 27.lipnja do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.
Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.
Film možete pogledati u sljedećim terminima prikazivanja:
  • nedjelja 30.6. u 20.00 sati  
  • ponedjeljak 1.7. u 20.00 sati  
  • utorak 2.7. u 18.00 sati
Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo. Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri! Ukratko o filmu Yesterday: Ne baš uspješan glazbenik, nakon bizarne noći kada je cijeli svijet na kratko ostao bez električne energije jedini je čovjek na svijetu koji se sjeća grupe The Beatles i njihovih pjesama. Kako se nitko ne sjeća da su Beatlesi ikad postojali, on se potpisuje kao autor svih njihovih pjesma i postaje mega zvijezda.

Ostavi komentar