Dijelimo ulaznice za film Serenity u CZK-u!

serenity czk
Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Serenity. Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 07.veljače, do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.
Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.
Film možete pogledati u sljedećim terminima prikazivanja: petak 8.2. u 20.00 sati nedjelja 10.2. u 18.00 sati utorak 12.2. u 18.00 sati Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo. Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri! Ukratko o filmu Serenity: U dramatičnom trileru Serenity za koji režiju i scenarij potpisuje Steven Knight, Matthew McConaughey tumači kapetana ribarskog broda koji živi prividno spokojnim životom na malom otoku na Karibima. Uskoro ga sustižu mračne sjene njegove misteriozne prošlosti i on biva ovijen velom zablude, vjerujući u stvarnost u kojoj možda i nije sve onako kakvim se čini. Njegov mirni život biva poremećen kada se pojavljuje njegova bivša žena Karen (Anne Hathaway) i očajnički ga moli za pomoć.

Ostavi komentar