Dijelimo ulaznice za film One su bombe u CZK-u!

one su bombe czk
Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film One su bombe. Sve što trebate napraviti je do utorka, 31.prosinca do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime. Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.
Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo. Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri! RASPORED PRIKAZIVANJA:
  • četvrtak 2.1. u 18.00 sati
  • petak 3.1. u 18.00 sati
  • subota 4.1. u 18.00 sati
  • nedjelja 5.1. u 20.00 sati
  • ponedjeljak 6.1. u 20.00 sati
Ukratko o filmu One su bombe: Film donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Optužile su ga za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu ponuđena im je velika svota novca. Ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Ostavi komentar