17.3 C
Čakovec
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Dijelimo ulaznice za film Nema stajanja u Cinestaru!

Međimurske novine vas u suradnji s varaždinskim Cinestarom nagrađuju sa 1x po dvije ulaznice za film Nema stajanja. Sve što trebate napraviti je do četvrtka 20.10.2022. do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.
Svoje podatke šaljite ovdje:

Nagradnjača - Cinestar

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Osvojene kino ulaznice dobitnik može iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 02.11.2022. u Cinestaru Varaždin. Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio Cinestar ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.   Ukratko o filmu Nema stajanja: Jednog lijepog jutra Louise doživi napadaj panike jer se nađe zarobljena u svom automobilu. Da stvar bude još gora, Paul odlučuje ukrasti automobil u kojem je zarobljena, što pokreće niz obrata u ovoj iznimno toploj i zabavnoj komediji.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,176FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE