Dijelimo ulaznice za film Joker u CZK-u!

czk joker
Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Joker. Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 03.listopada do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.
Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.
Film možete pogledati u sljedećim terminima prikazivanja:
  • petak 4.10. u 20.15
  • subota 5.10. u 20.00
  • nedjelja 6.10. u 20.00
  • ponedjeljak 7.10. u 20.00
Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo. Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri! Ukratko o filmu Joker: Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga. Do sada smo u ulogama Jokera gledali legendarnog Jacka Nicholsona i Heatha Ledgera, a sada mračnu ulogu preuzima Joaquin Phoenix, nominiran za nagradu Oscar®.

Ostavi komentar