Dijelimo ulaznice za film Gospoda u CZK-u!

gospoda czk
Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Gospoda. Sve što trebate napraviti je do četvrtka 23.siječnja do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime. Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.
Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo. Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri! RASPORED PRIKAZIVANJA:
  • četvrtak 23.1. u 18.00 sati
  • subota 25.1. u 20.00 sati
  • nedjelja 26.1. u 20.00 sati
Ukratko o filmu Gospoda: Zvjezdana glumačka ekipa u filmu o američkom iseljeniku Mickeyju Pearsonu koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Ostavi komentar