Dijelimo ulaznice za film Planet majmuna: Rat u CZK-u!

Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Planet majmuna: Rat.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka,13. srpnja., do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.


Svoje odgovore šaljite ovdje:

[gravityform id=”10″ title=”true” description=”true”]

Ulaznice možete iskoristiti u sljedećim terminima prikazivanja:

 

četvrtak 13.7. u 18.30  3D

petak 14.7. u 18.30  2D

subota 15.7. u 18.30  3D

nedjelja 16.7. u 18.30  3D

nedjelja 16.7. u 21.00  2D

ponedjeljak 17.7. u 18.30  3D

utorak 18.7. u 18.30  3D

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.

Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri!

Ukratko o filmu Planet majmuna: Rat:

Predstavljamo treći nastavak filma znanstvenofantastične franšize Planet majmuna, redatelja Matta Reevesa. Caesar (Andy Serkis) i njegovi majmuni prisiljeni su na smrtonosni sukob s ljudskom vojskom koju predvodi nemilosrdni Pukovnik (Woody Harrelson). Nakon što majmuni pretrpe goleme gubitke, u Caesaru se probude mračne misli te krene u osvetnički pohod. Nakon što se napokon nađu licem u lice, Caesar i Pukovnik sudjelovat će u epskoj bitci koja će odlučiti o sudbini obiju vrsta, te o budućnosti planeta.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE