Dijelimo ulaznice za film “Obećanje” u Cinestaru

Obećanje Cinestar

Međimurske novine vas u suradnji s varaždinskim Cinestarom nagrađuju s 2x po dvije ulaznice za film Obećanje.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 10. kolovoza, do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.

Svoje podatke šaljite ovdje:

Nagradnjača - Cinestar

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 16. kolovoza.

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio Cinestar ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo!

Ukratko o filmu Obećanje:

Radnja filma smještena je u posljednje dane Osmanskog carstva, a prati ljubavni trokut Michaela, izvrsnog studenta medicine, lijepe i sofisticirane Ane, i Aninog dečka Chrisa – poznatog američkog političkog novinara sa sjedištem u Parizu. Budući da je carstvo u padu, njih troje će morati suzdržati strasti kako bi svoje ljude odveli na sigurno i preživjeli. Carstvo će pasti, a ljubav preživjeti.

Ostavi komentar