Zrinskice porazom protiv Osijeka otvorile prvenstvo

zrinski osijek
Slab nastup RK Zrinski

Nije bilo iznenađenja u 1. kolu novog prvenstva 1.HRL za žene u kojem je Zrinski ugostio pojačani i favorizirani Osijek u koji je ove sezone došla i donedavna čakovčanka Dora Pajić. Već od samog početka gošće su se nametnule i u 8. minuti imaju vodstvo od četiri razlike (1:5).

Kako je igra odmicala Zrinski se do pred kraj prvog uspio približiti i na odmor odlaze s minus dva gola(10:12). U nastavku prvih desetak minuta zrinskice još uvijek pariraju, da bi u zadnjoj četvrtini došla do izražaja kvaliteta gošći i šira klupa. Treba spomenuti da su domaće bile neefikasne u najvećim prigodama, tj. Vukojević je promašila četiri sedmerca i Car jedan i poraz je bio neminovan.

Osijek se tako vraća u Slavoiju pobjedom 18:26, a našim curama predstoji kako je rekao trener Kuček teška borba za opstanak. najefikasnije u redovima zrinskog bile su Car sa šest i Vukojević sa pet zgoditaka. Do slijedeće utakmice u Splitu ima vremena jer slijedi reprezentativna pauza do 10. listopada pa će se zrinskice moći još bolje pripremiti za tešku sezonu.

Ostavi komentar