ZRINSKI ART FESTIVAL: U Zolinom kutku meditirajte, naučite izradu prirodnih umivalica i kako se zdravo hraniti

Gracia Petek vas vodi kroz razne detox savjete
Gracia Petek vas vodi kroz razne detox savjete

Zrinski ART festival 2019.. će ove godine u suradnji sa ZOLA Design Visionom pretvoriti prostor jugozapadne kule Starog grada u Zolin kutak- edukativni, stvaralačko-izlagački kutak mlađe generacije umjetnika.

U petak, 6. rujna, održat će se Radionica izrade prirodne kozmetike s početkom u 18:00.

Naučite kako izraditi fine, mirišljave, šarene i potpuno prirodne UMIVALICE za LICE i MELEME za USNE. Razveselite sebe i drage ljude pravom poslasticom za kožu!

Sljedećeg dana, u subotu, u isto vrijeme očekuje vas Radionica zdrave prehrane. Ovo će biti aktivna radionica u kojoj će se razgovarati o važnosti doručka i isprobati te napraviti i podijeliti nekoliko zdravih, ukusnih i jednostavnih obroka za dobro jutro. Neke od namirnica koje će se koristi su: sirovi kakao prah, kokosovo ulje, ljuskice kokosa, cejlonski cimet, avokado, buča, bučine koštice.

Nedjelja, 8. rujan, rezervitan je za Meditaciju pod zvijezdama. O meditaciji je napisano mnogo knjiga, svi pričaju o raznim tehnikama kao da se radi o znanstvenoj fantastici ili nečemu što prakticiraju tamo neki puknuti „duhovnjaci“. Meditacija je jednostavno duboko opuštanje, osvještavanje i „gašenje“ misli. Usklađivanje duha i tijela.

Meditacije će biti vođene tehnikama disanja, vizualizacije, dubokog opuštanja, kako bi osvijestili sadašnji trenutak, njegovu puninu i moć. Svaka od meditacija u ciklusu bit će posvećena jednom eteričnom ulju koje će nam pomoći u opuštanju i otpuštanju, buđenju i osvještavanju, željama i kreiranju. U meditacije će se uključiti i zvuk: tibetanske zdjele, šamanski bubanj, rainstick, didgeridoo, zvečke.

Sve radionice vodit će Gracia Petek.

 

Ostavi komentar