Zdrovje fest u Nedelišću

ZdrovjeFest, Festival sporta, zdravlja i zdrave hrane, koji se održava u dvorani MESAP-a 25. studenog 2023. s početkom u 10 sati. Događaj koji će vas inspirirati da se posvetite zdravom načinu života.

Festival su otvorili Načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak i župan Matija Posavec, u programu su sudjelovale mažoretkinje Nedelišća i plesni studio Vivona a program je vodio energični Mario Petreković.

ZdrovjeFest je više od običnog festivala. To je prilika za sudjelovanje i zajedničko promicanje sporta, zdravlja i kvalitetne prehrane. Osim raznovrsnih sportskih aktivnosti poput nogometa, odbojke, košarke, kuglanja, badmintona, stolnog tenisa, boksa, karatea, gimnastike, plesnih studija i mnogih drugih, na Festivalu su se predstavili i fitnes treneri koji će vam pomoći da pronađete svoj put do vrhunske kondicije. Tu je i Županijska bolnica Čakovec gdje možete dobti razne informacije o zdravlju.

Priliku za nutricioniste i zaljubljenike u zdravu prehranu da podijele svoje znanje o pravilnoj prehrani i pripremi zdrave hrane. Svi su dobrodošli da se aktivno uključe i promoviraju sebe, svoje sportske klubove ili vlastitu struku u sklopu Festivala. Ovdje nije riječ samo o sudjelovanju, već i o aktivnom doprinosu promociji zdravog načina života.

Cilj Festivala je jednostavan – promocija sporta, zdravog načina života i kvalitetne prehrane. Potaknuti sve generacije, posebno mlade, da se aktivno bave sportom, brinu o svom zdravlju i prehrani. Svi su dobrodošli, bez obzira na dob, jer nikada nije kasno da se počnete brinuti o sebi.

ZdrovjeFest je prilika okupiti se kao zajednica i podijeliti svoju strast prema zdravom načinu života. Budite dio ove inspirirajuće manifestacije i potaknite sebe i druge na putu prema zdravlju i vitalnosti.

Galeriju pogledajte ovdje (ZDROVJE FEST)

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE