Završnica ribolovne lige Mladeži: Najbolji braća Luka i Ivana Pozderec!

Braća Pozderec Ivana i Luka
Braća Pozderec, Ivana i Luka

Polako ali sigurno Međimurska ribolovna liga “Mladeži” stigla je do posljednjeg kola natjecanja.

Šesto kolo održalo se na svima nam već poznatim ribolovno-natjecateljskim stazama u Žabniku i Selnici.

Nakon svakog održanog kola količina-masa ribe u čuvarici najbolje je mjerilo svakog natjecanja. Tko je bio spretniji i sretniji-brojke na vagi vrlo brzo pokažu. Naravno da i uvijek ima onih kojima su se najveće otkačile, vodostaj vode im baš danas nije odgovarao, susjed pored njih je pre glasno razgovarao s kapetanom, i sl. Ali Bože moj, tko gubi, ima se pravo žaliti!?

A ima i onih koji su marljivo trenirali na više razlićitih pozicija, zajedno u tandem pripremali hranu i mamce za ribolov, strpljivo čekali svaki drhtaj plovka, imali iza svojih leđa roditelje-kapetane koji su im svojim iskusnim savjetima pomagali (a ne odmagali).

Takvi su uvijek postizali zapažene rezultate, odlazili doma s medaljom oko vrata, a kruna svega je i da su bili među najboljima.

Medimurski ribolovni savez osigurao je bogate nagrade za sve sudionike lige mladeži.

“Najjače i najbolje” nagrade su sukladno mjestima koje su osvojili dobili i natjecatelji koji su to i najviše zavrijedili.

Nakon održanih šest kola u kategoriji Kadeta najbolja je bila: 1.  Ivana Pozderec  KLEN S. Marija, 2. ArIJAN Kočiš TSH Čakovec, 3. Dino Slaviček KLEN S. Marija…

 Arian Kočiš, Ivana Pozderec, Dino Slaviček
S lijeva: Arian Kočiš, Ivana Pozderec, Dino Slaviček
Kadeti s nagradama

Nakon održanih šest kola u kategoriji Kadeta najbolji je bio: 1. Luka Pozderec KLEN S. Marija, 2. Katarina Rojko GLAVATICA Prelog, 3. Simona Vlašić KLEN S.Marija …

S lijeva: Simona Vlašić, Luka Pozderec, Katarina Rojko
Juniori s nagradama
Luka Pintarić
Luka Pintarić

Ostavi komentar