Završio u zatvoru zbog učestalih prometnih prekršaja

Foto: Pixabay

Nakon saslušanja sutkinja je okrivljenom 42-godišnjaku odredila zadržavanje u trajanju do 15 dana te je potom sproveden u varaždinski zatvor.

U petak, 17. lipnja 2022. godine u 9:40 sati u Pribislavcu, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske, prilikom nadzora cestovnog prometa u Ulici Antuna Mihanovića, zaustavili su Mazdu 323, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 42-godišnjak, stoji u izvješću Policijske uprave međimurske.

Provedenim nadzorom utvrđeno je da je upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita te u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima. Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzet osobni automobil koji je vučnom službom prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske.

Okrivljeni 42-godišnjak uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel). Nakon saslušanja sutkinja mu je odredila zadržavanje u trajanju do 15 dana te je potom sproveden u varaždinski zatvor. 

Ostavi komentar