Završena akcija za Luciju, veliko hvala svima!

Lucija Fleten iz Cirkovljana
Lucija Fleten sa tatom Alojzom

Grad Prelog, u dogovoru sa obitelji Fleten iz Cirkovljana, otvorio je žiro račun na koji se mogla uplatiti financijska pomoć za nabavu proteze, koja će Luciji Fleten pomoći da ponovno prohoda. Iako je prvotno, račun trebao biti otvoren do 6. veljače, zahvaljujući velikom odazivu te brojnim donacijama, skupljena su sredstva koja bi trebala dovoljna za nabavu proteze te sve popratne medicinske radnje, kako bi Lucija mogla hodati i živjeti svoj mladi život punim plućima, objavili su iz grada Preloga.

Nakon što na račun pristignu sva skupljena i uplaćena sredstva, Grad Prelog će objaviti skupljeni iznos. Ukoliko će nakon završetka Lucijine rehabilitacije, ostati određena sredstva, ona će se uplatiti u druge humanitarne svrhe. Treba napomenuti da se sve ove radnje odvijaju, u dogovoru sa obitelji Lucije Fleten.

Još jednom, napominjemo da je akcija službeno završila, a sve one koji su organizirali određene akcije sa ciljem skupljanja sredstava za pomoć Luciji, molimo da u sljedećih nekoliko dana uplate skupljena sredstva za ove potrebe. Još jednom svima, prije svega u Lucijino ime, u ime obitelji Fleten i u ime Grada Preloga.

Izvor: grad Prelog

Ostavi komentar