Zaposlenici međimurskih srednjih škola donirali stambeni modul Srednjoj školi Petrinja

Srednje škole iz Međimurja šalju priopćenje za medije povodom donacije stambenog modula Srednjoj školi Petrinja, koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Na inicijativu ravnatelja srednjih škola Medimurske županije organizirana je akcija prikupljanja novčanih sredstava za potrebe zbrinjavanja stradalih u razornome potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju.

Zaposlenici medimurskih srednjih škola svojim su doprinosom osigurali stambeni modul tip Caritas poduzeća Tehnix iz Donjeg Kraljevca vrijedan više od 80.000 kuna koji je danas dostavljen Srednjoj školi Petrinja i predan na korištenje.

Potpuno namješten stambeno-boravišni modul ima četiri kreveta na kat, stol s četiri stolice te minikuhinju (hladnjak, sudoper, kuhalo, gornji element). Sanitarni čvor uključuje WC, umivaonik, perilicu rublja te bojler od 80 litara. Modul je opremljen dvjema grijalicama i klimatizacijskim uredajem (grijanje i hladenje).

Akciji solidarnosti priključilo se i 19 osnovnih škola Medimurske županije koje su prikupile i Srednjoj školi Petrinja uplatile ukupno 54.717 kuna.

lskreno zahvaljujemo svim zaposlenicima naših škola koji su pokazali veliko srce i brigu za svoje kolege te izražavamo ponos i zadovoljstvo što smo zajedničkim snagama ostvarili plemeniti cilj.

 

Bosiljka Vinković Kukolić — Ekonomska i trgovačka škola Čakovec

Sandra Breka-Ovčar — Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

Renato Vinko — Gospodarska škola Čakovec

Damir Srnec — Graditeljska škola Čakovec

Gordana Ramušćak — Srednja škola Čakovec

Tomislav Gregur — Srednja škola Prelog

Dražen Blažeka — Tehnička škola Čakovec

Ostavi komentar