Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2024.

U Centru za kulturu u Čakovcu u četvrtak, 13. lipnja u organizaciji Županijske lige protiv raka, uz pokroviteljstvo ZAMP-a i HDM-a te uz potporu brojnih sponzora, pjevača i umjetnika održana je 13. humanitarna modna revija „Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2024.“

Uvodno je publiku u prepunoj dvorani Centra za kulturu pozdravio predsjednik Županijske lige protiv raka prim. Husseih Saghir, dr. med., istaknuvši  da je potpora koju ova asocijacija uživa u Međimurju glavni izvor njezine snage: „Zahvaljujem izvođačima i poduzetnicima iz svijeta mode te frizerskim i kozmetičkim salonima koji su nam pomogli da i ove godine priredimo raskošan program posjetiteljima. Zahvaljujem od srca donatorima, te i našim vrijednim članovima, volonterima, bez čijeg angažmana ne bismo dosegnuli zacrtane ciljeve“.

Reviju su nosile su žene iz klubova koji djeluju u sklopu Županijske lige protiv raka Čakovec, a dio kolekcije mogao se kupiti tijekom i nakon programa čime su prikupljena financijska sredstva namijenjena rehabilitaciji i resocijalizaciji oboljelih od raka.

U programu, koji je vodila tajnica Županijske lige protiv raka Irena Šestak, nastupili su Marija Jambrošić, Ženska vokalna skupina Stridone, zbor Kluba laringektomiranih, Vokalna skupina udruge Turen, članovi Lige s plesnom točkom, Mješoviti zbor ELIAM, Mirko Švenda Žiga, plesna skupina Vivona, KUU Zasadbreg, Zbor umirovljenika Novi Marof, Dječji vrtić Cipelica – skupine Zmajčeki i Medenjaci, Krunoslav Lajtman i njegovi gosti, Etno duo Goga i Željko, Scifidelity Orchestra, Cui Shasha, Klara Miljančić, Vinka Siladi.

Galeriju pogledajte ovdje (LIGA PROTIV RAKA)

Foto: Mario Golenko

Liga protiv raka

Ostavi komentar

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE