Zajednice tehničke kulture najviše muči nedostatak prostora

Danas 7.6. u hotelu Castellum u konferencijskoj sali održane su dvije sjednice Zajednice tehničke kulture Grada Čakovca i Zajednice tehničke kulture Međimurske županije.

Zajednica tehničke kulture Grada čakovca održala je svoju sjednicu prije pod predsjedanjem predsjednika Leonarda Belovića raspravama o planovima i izvještajima o radu i o financijskim dokumentima. Kao jedna od najvećih problema istaknut je nedostatak prostora za rad.

Sjednica Zajednice tehničke kuture Međimurske županije počela je u 18 sati a gostovao je i župan Međimurske županije Matija Posavec. Prije sjednice učenice OŠ Domašinec pokazale su svoje radove kojima su osvojile nagrade na međunarodnoj izložbi inovacija Agro Arca i Dragica Benčik ispred Centra za odgoj i obrazovasnje. Sjednica je tekla svojim tijekom usvajanjem točaka o poslovanju i financijskih točaka. Ponovo je istaknut problem prostora za rad i zamoljen je župan da pomogne u razješavanju tog problema. Župan je obećao da će u suradnji s Gradom iznaći rješenje koje bi moglo biti zadovoljavajuće

Galeriju pogledajte ovdje (tehnička kultura)

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar