Za vikend osam krađa: U Donjoj Dubravi provala u ugostiteljski objekt

Ilustracija
Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je osam krađa od čega tri krađe u kojima je procijenjena materijalna šteta manja od 1000 kuna te jedna teška krađa, izvijestila je PU međimurska. 

 U subotu, 20. srpnja u ranim jutarnjim satima, u Donjoj Dubravi, Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt odakle je ukrao razna alkoholna pića i cigarete. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva. 

U petak, 19. srpnja u popodnevnim satima, u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava nepoznati počinitelj ukrao je bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Ubrzo nakon prijave krađe u gradu Čakovcu s ukradenim biciklom policijski službenici Policijske postaje Čakovec zatekli su maloljetnika s područja Međimurske Županije, od kojeg su bicikl oduzeli te ga potom vratili vlasniku.

U nedjelju 21. srpnja oko 11,30 sati u Dragoslavcu, nepoznati počinitelj je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar