Vrtićki mališani proslavili su dolazak jeseni uz igru i druženje

Igre ispod balona

Dolazak jeseni djeca skupine „ Balončići“ iz Područnog odjela „Vjeverica“, Dječjeg vrtića Cipelica proslavili su družeći se i sa roditeljima na imanju Grabanice u Nedelišću.

Zajedno sa svojim odgojiteljicama Sanjom Solak i Ivanom Novak Domjanić mališani svakodnevno provode vrijeme u prirodi. Dolazak jeseni proslavili su družeći se i sa roditeljima na imanju Grabanice u Nedelišću. Odgojiteljice Ivana i Sanja pripremile su sa djecom niz različitih aktivnosti vezanih uz jesen kako bi druženje sa roditeljima bilo što zabavnije.

Poseban doživljaj bio je „padobran“ uz koji su djeca i roditelji imali novo iskustvo percepcije boje, veličine, sinergije i zajedništva u igri. Boravak u prirodi je prilika za ugodno druženje, prijateljstvo i igru kroz koju dodatno roditelji upoznaju svoju djecu u novim situacijama te prilika za međusobnu suradnju, upoznavanje djece među vršnjacima s kojima svakodnevno odrastaju i uče.

Razvijanje kvalitetnih partnerskih i suradničkih odnosa sa roditeljima temelj je na kojem se bazira odgojno – obrazovni rad u najboljem interesu svakog djeteta, polaznika naše ustanove, ističe ravnateljica Gordana Šoltić Siladi.

Ostavi komentar