Vrtićarci iz Draškovca predstavom se oprostili od odgajateljica i prijatelja

Predškolci dječjeg vrtića “Fijolica”, područnog odjeljenja Draškovec, skupine Velike zvjezdice, oprostili su se u petak, 15. lipnja, od svojih odgojiteljica i malih prijatelja s kojima su proveli bezbrižne i razigrane dane.

Neizmjeran trud odgojiteljica Veronike Mikulan i Mirjane Lipić rezultirao je stvaranjem predstave “Čarobnjak iz Oza” gdje je deset predškolaca na vrlo maštovit i kreativan način odglumilo svoje uloge ispred ponosnih roditelja, djedova, baka što je izazvalo lavinu emocija i veliki pljesak za sav trud i hrabrost.

Sama predstava ne bi bila potpuna da u njoj nisu sudjelovali i mališani iz skupine “Male zvjezdice” pod vodstvom odgojiteljica Ivane Horvat i Dijane Vuk, te su tako djeca opet pokazala svoje zajedništvo.

Prepuni zadovoljstva, ponosa što su vidjeli osmijeh na licima roditelja djeca su dobila od svojih odgojiteljica i diplome za sav trud svih godina koje su proveli u vrtiću, a nakon toga veselo se rastrčali po vrtićkom dvorištu na posao koji oni najbolje znaju a to je IGRA.

Posebna zahvala ide odgojiteljicama Veroniki Mikulan, Mirjani Lipić, Ivani Horvat i Dijani Vuk jer bez njih naša djeca ne bi bila ono što danas jesu; ponekad nestašni, ponekad ozbiljni, ali uvijek otvorena srca i veliki prijatelji!! Želimo im sretno odrastanje i puno uspjeha u školi!!

Tekst i foto: Roditelji polaznika vrtića u Draškovcu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE