13.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Vrlo uspješna humanitarna utrka

Općina Sveti Martin na Muri, u suradnji s Termama Sveti Martin, ponosno je organizirala prvu Terme Sveti Martin Fund Race utrku, koja je okupila 219 trkača na stazi od 5 km i 10 km.

Ova humanitarna utrka nije bila samo sportski događaj već i prilika za zajedničko djelovanje u korist Udruge udomitelja djece Međimurja, a rezultati su bili iznad svih očekivanja jer je prikupljeno gotovo 6.700 eura. Ova utrka nije imala natjecateljski karakter, već je i veliki odraz natjecatelja prema humanosti. Sveukupno oni su prikupili impresivnih 3.348 eura, a Terme Sveti Martin su taj iznos udvostručile, tako da će ukupna donacija iznositi 6.696€, pridonoseći važnom radu udruge.

Osim trkača, utrci su se pridružili i zaposlenici Terma na čelu s Upravom, koji su dobro podmazali svoje tenisice i ostvarili odlične rezultate. Pohvale stižu i od samih trkača koji su izrazili zadovoljstvo organizacijom, a sve ne bi bilo moguće bez sponzora čije je velikodušno sudjelovanje omogućilo ovaj događaj. Utrku su sponzorski podržali Zagrebačka pivovara i HIDRA funkcionalna pića , Podravka, Dukat Hrvatska i Dukat Fit , OPG HAŽIĆ – narudžba, prodaja i dostava jabuka i proizvoda od jabuke , Carpona Food, Centrometal, Visit Sveti Martin i Visit Međimurje.

Posebna zahvala ide svim sponzorima, volonterima, vatrogascima iz DVD Sveti Martin na Muri i DVD Lapšina koji su osigurali rute utrke, kao i dvojcu DJ-u Mariu (@M eventi) te voditelju programa Mariu ( Mario Valentic ) koji su održavali dobru atmosferu. Zahvala također ide i našem TSM timu zaduženom za organizacijski dio utrke, kao i svim medijskim pokroviteljima koji su pratili događaj i pomogli u širenju informacija. Hvala svima na podršci i sudjelovanju u ovoj posebnoj manifestaciji solidarnosti – vidimo se na istom mjestu 2024. godine!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE