Više od 2600 čitatelja sudjelovalo u našoj anketi o budućem međimurskom županu

kanidati za župana MŽ
Matija Posavec, Goran Gotal, Mario Medved, Dejan Levačić

Među čitateljima Međimurskih novina proveli smo online anketu o tome kojim će kandidatima za župana Međimurske županije dati svoj glas na nadolazećim lokalnim izborima u nedjelju, 16. svibnja.

U anketi je ukupno glasalo 2640 čitatelja. Najveći broj glasova, odnosno 44,89 dobio je aktualni župan Matija Posavec. Iza njega s 42,99 posto glasova nalazi se HDZ-ov kandidat Goran Gotal. Na trećem mjestu s 9.62 posto glasova nalazi se SDP-ovac Mario Medved. Posljednje mjesto je zauzeo Dejan Levačić, nezavisni kandidat uz potporu Domovinskog pokreta, s 2,50 posto glasova.

Također, potrebno je napomenuti da je riječ online anketi koja odražava stavove dijela čitatelja našeg portala te da nije reprezentativni uzorak, no ona ipak pokazuje trenutačno raspoloženje dijela birača.

Zanimljivo je i to da je najprije aktualni župan Matija Posavec bio u daleko većoj prednosti pred drugoplasiranim Goranom Gotalom. Sustignuo ga je tek u zadnjim satima naše ankete što pokazuje i diskutabilnost online anketa koje okupljaju interesne skupine.

Pogledajte rezultate za župana Međimurske županije u nastavku:

Ostavi komentar