Stiže nam 1. Vinski pohod Svetog Jurja

Općina Sveti Juraj na Bregu u suradnji s vinarima Hortus Croatiae koji se nalaze u Općini, društvo Cipelcug i budućom Turističkom zajednicom područja „Srce Međimurja“ organizira 1. Vinski pohod Svetog Jurja.

Povodom obilježavanja Dana Općine Sveti Juraj na Bregu vinari Dvanajščak- Kozol, Munđarov Breg i Turk, te seoski turizam Geler pozivaju Vas na Vinski pohod Svetog Jurja. Upoznajte lokalno, a kvalitetno, provedite nezaboravno druženje na friškom zraku i kvalitetnim vinima.

Vinski pohod Svetog Jurja - ruta
Foto: Općina Sveti Juraj na Bregu

Okupljanje svih zainteresiranih je u subotu, 27. travnja od 9 sati na Forestland parku u Brezju gdje se mogu ostaviti automobili na parkingu. Pohod obuhvaća tri vinarije i jedan seoski turizam, a prva postaja je kod seoskog turizma Geler Mali Mihaljevec, druga kod vinarije Munđarov breg u Frkanovcu, treća kod vinarije DK Dvanajščak- Kozol u Dragoslavecu, a posljednja vinarija na pohodu je vinarija Turk iz Vučetinca.

Nakon posljednje vinarije sudionici pohoda kreću prema crkvi Svetoga Jurja te nakon kratke stanke kod općinske zgrade pohod se nastavlja do početne i završne točke na Forestland parku.

Pohod prolazi kroz prekrasne šumske staze Općine te na taj način možete doživjeti ovaj kraj iz perspektive koju još nikad niste vidjeli. Duljina pohoda je oko 15 km.

Za sve sudionike Općina Sveti Juraj na Bregu osigurala je okrjepu i 4 bona za degustaciju kvalitetnih vina kod vinarija po izboru, a završna točka na Forestland parku je ujedno mjesto gdje je vas čeka hrana i završno druženje.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti za Pohod Svetog Jurja popunjavanjem e prijave pod naslovom PRIJAVNICA na poveznici Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurja.

 

Izvor: Općina Sveti Juraj na Bregu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE