Budite i ove godine dio tradicionalnog Vincekovog pohoda

Turistička zajednica Općine Nedelišće u suradnji s Općinama Gornji Mihaljevec, Sveti Juraj na Bregu, Strahoninec i Šenkovec pozivaju na tradicionalni Vincekov pohod!

Okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće uz kotizaciju od 5 € je u subotu, 20. siječnja, od 9:30 sati ispred Društvenog doma u Macincu. Službeni start pohoda je u 10 sati, a prva pauza i okrjepa svima će dobro doći u Gornjem Mihaljevcu kod Parka mladosti.

Druga pauza očekuje vas na tri četvrtine puta kod vinarije Dvanajščak – Kozol gdje će sve biti spremno za kratki ceremonijal u vinogradu i popratni kulturni program.

Krajnja točka pohoda je Društveni dom u Dragoslavcu, a sve sudionike očekuje  okrijepa i veselo druženje uz zvukove tambura.

Da se lakše odlučite za ovogodišnji, malo kraći, ali izazovniji i zato atraktivan pohod, očekuje vas organizirani prijevoz  iz Lopatinca, Šenkovca, Strahoninca, Nedelišća i Gornjeg Mihaljevca do polazišta pohoda u Macincu te od 15:30 sati prijevoz iz Društvenog doma u Dragoslavcu natrag na do Lopatinca, Šenkovca, Strahoninca, Nedelišća i Gornjeg Mihaljevca.

Vašu e-prijavu i mjesto polaska od kojeg želite da Vas autobus doveze do polazišta pohoda u Macincu popunite ovdje.

Budite i ove godine dio našeg tradicionalnog Vincekovog pohoda i uživajte u dobrom društvu na svježem međimurskom zraku!

Satnica i adrese polaska autobusa:
09:00 – Sveti Juraj na bregu: Vučetinec 1, kod crkve Svetog Jurja na bregu
09:10 – Šenkovec: Maršala Tita 19a, kod Centra Moharić
09:20 – Strahoninec: Dravska 1, kod zgrade Općine
09:20 – Nedelišće: Maršala Tita 1, kod zgrade Općine
09:40 – Gornji Mihaljevec: Gornji Mihaljevec 5, Park mladosti

 

Izvor: Turistička zajednica Općine Nedelišće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE