Vinarija Jakopić osvojila Decanterovo zlato za pušipel prestige

Decanterova zlatna medalja za pušipel prestige iz 2015. stigla je na adresu vinogradarske obitelji Jakopić iz Železne Gore.

Decanter World Wine Awards najveće je i najprestižnije svjetsko ocjenjivanje vina koje se održava u Londonu od 2004. godine. Decanterove medalje postavljaju standarde i “vinokaze” poštovateljima vina, ugostiteljima, distributerima i vinarijama.

Vinarija Jakopić prošle je godine osvojila platinastu medalju za izbornu berbu prosušenih bobica graševine iz 2015., što je bilo povijesno postignuće ove vinogradarske obitelji. Prije samo nekoliko dana s Decantera 2018. ponovno su stigle izvrsne vijesti. Vinarija je dobila zlatnu medalju za pušipel prestige, vrhunsko vino berbe 2015.

Dok nam je te 2015. dozrijevala graševina, samo s nekoliko dana pomaka, na našim grand cru položajima dozrijevale su i bobice pušipela. Uzorke za Decanterov panel poslali smo tek ove, 2018. godine. Obitelj je presretna, zadovoljna i zahvalna – nebu, prijateljima i ocjenjivačkom panelu Decanter World Wine Awards– kazali su nam iz vinarije Jakopić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE