Vinarija Cmrečnjak iz Svetog Urbana proslavila 30. rođendan!

Vinarija Cmrečnjak iz Svetog Urbana proslavila je danas u krugu obitelji, djelatnika i najbližih suradnika 30 godina djelovanja. 

Trideset godina je jako brzo prošlo, ali se u našoj obitelji i firmi jako puno toga dogodilo, promijenilo i jednostavno je nemoguće reći sve u ovom trenutku. Obiteljska je tradicija puno duža. Prvi obiteljski podrum datira iz 1884. godine, ali zašto 30. rođendan? Zato jer je tada izdana prva etiketa sa znakom Cmrečnjak. Tada smo otvorili obrt i počeli zapošljavati ljude, prisjetio se tom prigodom, između ostalog, Rajko Cmrečnjak.

Od početka pa do sada pet je puta nadograđivan podrum vinarije Cmrečnjak. Od samog početka nabavljali su najmodernije strojeve za vinogradarstvo i suvremenu opremu za vinogradarstvo, a sve to vidljivo je i u kvaliteti vina.

Takav rad prepoznali su ljudi iz struke pa u podrumu vinarije Cmrečnjak stoje nebrojene medalje i priznanja sa svjetskih, regionalnih i lokalnih natjecanja.

Proslava je bila i prigoda da se nagrade prigodnim poklonom zaposlenici vinarije Cmrečnjak.

Tako su bili nagrađeni: Željko Rodinger, Davor Zadravec, Božica Petković, Danijel Mlinarič, Kristina Novak, Damir Rodinger, Mladen Jambrović, Danica Rumić i Dragica Levačić.

Foto: Sanja Heric

Ostavi komentar