Vikend praktične biodinamike – jesen 2019. u Centru dr. Steinera

Centar dr. Rudolfa Steinera
Vikend biodinamike

Centar dr. Rudolfa Steinera u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i Mrežom za ruralni razvoj i ove godine organizira Vikend praktične radionice jesen 2019. Na radionici će se pripremati Pripravak 500 (gnoj iz roga) te govoriti o ostalim biodinamičkim pripravcima, na koji način i kada se pripremaju te kako se koriste. Svi zainteresirani koji se javljaju kroz čitavu godinu moći će na radionici sami pripremati pripravak.

Ove godine na Vikend praktične radionice jesen 2019. dolazi nam gost predavač, mentor i savjetnik Demeter International-a dr. sc. Reto Ingold koji je ujedno i koordinator akreditacijskog vijeća Demeter International i instruktor vježbenika za biodinamičku poljoprivredu u Švicarskoj.

Program počinje u petak 27. rujna 2019. godine s početkom u 18 sati kada će Reto Ingold održati predavanje u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu. U subotu 28. rujna i nedjelju 29. rujna održat će se praktične radionice u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Za sve ostale detalje i prijave zainteresrirani se mogu javite na: email: [email protected] ili na broj tel. 040 655 612.

Ostavi komentar