macke

Volonteri udruge Sklonište dobrote okupili su se u Starom Hrastu (pub, s lijeve strane kod ulaza) na proslavi 6. rođendana, a pozivaju i vas da im se pridružite od 15 – 20 sati.

macke

Udruga Sklonište dobrote trenutno skrbi o oko 170tak mačaka zbrinutih sa ulica Međimurske i Varaždinske županije u domovima volontera. Većina mačaka je došlo na skrb teško bolesno ili ozlijeđeno gdje su se troškovi liječenja popeli na ogromne brojke, a ne smijemo ni zaboraviti na troškove hrane i ostalih potrepština.

Za ovu vrijednu obljetnicu ima puno razloga; u šest godina rada udruga je spasila preko 1000 mačaka sa ulica, udomila ih više od 800 te se svakodnevno trudi spriječiti patnju. Cijeli rad udruge bazira se isključivo na volontiranju, a financiranje u 90% slučajeva pokrivaju građani svojim donacijama.

macke

Do 20 sati možete doći u Stari Hrast, počastiti se grickalicama i rođendanskom tortom koje su za vas pripremili volonteri, donijeti donacije hrane, podružiti se, popiti piće i saznati sve što vas zanima o mačkama.

Također su pripremili i akciju besplatne kastracije mačaka tako da im se možete javiti i sigurno smanjiti broj neželjenih okota.

Ukoliko ne možete prisustvovati akciji, a želite podržati rad udruge, pozivamo vas da uplatite donaciju na IBAN: HR9623400091110790897 s naznakom „za mace“ i pomognete na taj način!

Sve novosti vezane za buvljak pratite na eventu na facebook-u!

Galeriju pogledajte ovdje: Sklonište dobrote

Ostavi komentar

xxx