FOTO: Mladež DVD-a Vularija u Kampu vatrogasne mladeži HVZ-a u Fažani

Pripadnici mladeži DVD-a Vularije ljeto su završili boravkom u Kampu vatrogasne mladeži HVZ-a u Fažani.

DVD Vularija time ih je nagradilo za godišnji trud i zalaganje na vježbama, ali prvenstveno za postignute rezultate na natjecanjima i plasman na državno natjecanje iduće godine. Uz nezaobilazno kupanje, mladež je uvježbavala vježbu s VMŠ, vježbovne radnje, dok je svoju vježbu s preprekama prezentirala pred izaslanstvom HVZ-a na čelu s glavnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem prilikom službenog zatvaranja kampa.

S učesnicima kampa prisjetili su se poginulih vatrogasaca na Kornatima, te s velikim pijetetom obilježili obljetnicu kornatske tragedije. Društvo je za njih organiziralo i posjet NP Brijuni. Uz stručnog voditelja upoznali su se s ljepotama otočja, safari parkom, muzejem te poviješću i slavnim osobama koje su boravile na otoku.

Svoje su društvo dostojno predstavili u sportskim natjecanjima, kreativnom izričaju, domišljatosti, snalažljivosti, te  ponajviše uzornim vladanjem za vrijeme boravka u kampu. Iz Fažane nose lijepa iskustva i sjećanja, nove simpatije, nova poznanstva te želju za ponovnim odlaskom. 

Ostavi komentar