DVD Mihovljan: Bruno Halabarec i Luka Gunc najmlađe pripremaju za natjecanja

Vatrogasci su okosnica svake društvene zajednice. Da je to tako govori i vatrogasno društvo Mihovljan koje okuplja 102 članova, od kojih 77 muških i 25 ženskih članova, a od toga djece i mladeži ima ukupno 29 članova. Društvo je razvrstano u 5 odjeljenja podmladak, mladež, seniori „A“ ekipa, seniori „B“ ekipa i ekipa veterana. 

O tome kako se i što radi u vatrogasnom društvu Mihovljan ispričao nam je predsjednik Josip Jezernik koji ovu dužnost obavlja od 2002. godine. U vatrogasnim vodama je od 1974. godine. Uz to je blagajnik Vatrogasne zajednice grada Čakovca, član Nadzornog vijeća Vatrogasne zajednice Međimurske županije i član Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

Uz njega članovi Upravnog odbora od 2017. godine su Josip Mrazović zamjenik  predsjednika, Tihana Zak Tompoš zapovjednica, njezin zamjenik Igor Posedi, tajnica Martina Pongračić, blagajnica Julija Pintarić, te članovi Zdravko Vincetić, Mladen Kovačec i Marijan Turk. Članovi Nadzornog odbora su predsjednik Josip Hren, te članovi Marija Preložnjak i Josipa Bratković.

Ostatak zanimljivosti o vatrogascima Mihovljana pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 7. kolovoza!

Ostavi komentar