Draškovečki vatrogasci briljirali na natjecanju u Čukovcu

dvd
Predstavnici vatrogasnih ekipa koje su se plasirale na Županijsko vatrogasno natjecanje

Ove subote u Čukovcu, na jednom od najljepših međimurskih nogometnih igrališta, a u organizaciji DVD-a Čukovec i suorganizaciji Vatrogasne zajednice grada Preloga održano je trosatno vatrogasno natjecanje vatrogasnih društava koja djeluju na području grada Preloga.

dvd10

Bilo je to izlučno natjecanje za plasman na predstojeće Županijsko vatrogasno natjecanje. Ono će biti održano u subotu 1. srpnja na nogometnom igralištu Dunjkovec – Pretetinec.

dvd draškovec
Predstavnik DVD-a Draškovec čije su ekipe briljirale

Za plasman na spomenuto natjecanje borili su se DVD Prelog, DVD Čehovec, DVD Cirkovljan, DVD Draškovec i DVD Čukovec.

dvd6
Suci Vatrogasne zajednice Međimurske županije

Ukupno najbolji rezultat postignuli su draškovečki vatrogasci koji su zasjali na ovom natjecanju. Bili su prvi u kategoriji muški A, kao i u kategoriji muški B te u ženskoj A kategoriji! Osim toga imali su dvije ekipe u kategoriji muški B. Ekipa Draškovec I postigla je slabiji rezultat. Bili su peti.

dvd4
Krucijalni moment zbrajanja bodova

U kategoriji muški A peto mjesto osvojio je DVD Oporovec. Četvrti su bili vatrogasci iz Preloga. Treće mjesto pripalo je DVD-u Cirkovljan, dok je drugo mjesto osvojio DVD Čehovec.

Gradski vijećnik Cvetko(u crvenoj majici) uručio je pokale ponajboljima

U muškoj B kategoriji natjecalo se pet desetina. Peto mjesto pripalo jeDVD-u Draškovec I, dok su četvrti bili vatrogasci DVD-a Čukovec. Treće mjesto pripalo je DVD-u Oporovec, drugo mjesto osvojio je DVD Prelog.

dvd8

U ženskoj A kategoriji natjecale su se tri ekipe. Prvo mjesto pripalo je DVD-u Draškovec , druge su bile vatrogaskinje DVD-a Čehovec, a treće vatrogaskinje  DVD-a Prelog.

Temeljem postignutog rezultata na natjecanju Vatrogasne zajednice grada Preloga pravo nastupa na Županijskom natjecanju imaju svi koji su osvojili neko od prva tri mjesta.

dvd5

Zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Preloga svi oni primili su pehare koje im je uručio gradski vijećnik Dubravko Cvetko.

Ovo nije bilo samo natjecanje za velike vatrogasce. Paralelno su svoje vatrogasne vještine demonstrilala i djeca, vatrogasni pomladak. Svima njima, bez obzira na pokazano i postignuto uručene su medalje.

dvd7

Vrlo mudro u Vatrogasnoj zajednici grada Preloga motiviraju mlade da se okušaju u vatrogastvu i nastave tradiciju.

Ostavi komentar